vineri, 24 mai 2013

The Speakers new video "Lullaby" !

Sunt fericita ca am facut parte din acest proiect minunat♥


The Speakers sunt o trupa retro rock din zona alternative, infiintata la inceputul anului 2011. Ei propun o abordare noua si diferita fata de stilurile muzicale ce au invadat piata si promoveaza bunul gust, citand influente ca Muse, The Killers, Kings of Leon sau Pink Floyd.
Haideti sa urmarim clipul pentru Lullaby, cel de-al doilea single The Speakers. PLAY!Regia si scenariul sunt semnate de Sebastian Crayn, iar producutia a fost facuta de Andrei Rizo si Alexandra Sararu. Baietii au beneficiat si de ajutorul unui sponsori, iar despre clip, Sebastian Crayn a declarat:
Machiajul, recuzita si stylingul au avut o mare importanta in realizarea acestui proiect, totul fiind foarte bine controlat si setat inca de la creearea scenariului, la sfarsitul anului 2012.
Mai jos gasiti si un clip making of de la filmari.

Lullaby va face parte de pe albumul Brake the Borders, care va fi lansat la inceputul anului viitor, primul single The Speakers fiind 6'oclock. Acesta a fost compus de catre baietii de la Bass Production - Sebastian Crayn si Andre Rizo , in colaborare cu Tom Wilson, iar pentru Lullaby au lucrat in aceeasi formula, cu versuri scrise solistul Vincentiu.
De Sebastyan Crayn noi am mai auzit, el lansand alaturi de Bryan Wilson piese ca Uma Noite sauRa pa pam, ce au beneficiat de videoclipuri filmate in locuri fierbinti. Sebastian Crayn a mai colaborat cu Sasha Lopez, Vanotek, Catalin Josan si Anda Adam, primind aprecierea si producatorilor din Marea Britanie.
Multumim urban.ro pentru sustinere - http://www.urban.ro/muzica/videoclipuri/the-speakers---lullaby-premiera-videoclip/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu